Ole Holms inspiration udspringer af den amerikanske popkunst med kunstnere som: Andy Warhol, Rosenberg og Lichtenstein. Han arbejder med fotoprint og akryl på lærred, som en del af fortællingen.
Ole Holm blander og beskærer reklamens billeder med hverdags ting – så tingene til sammen får en ny betydning.
Kit Kjærbye arbejder i metaltråd og plastik strips (kabelbindere). Motiverne henter hun fra hverdagen; tasker, sko, kjoler og brugsgenstande. Kabelbinderens dobbelte betydning, som et produkt der anvendes i forbindelse med sammenføjning og fastholdelse – får en ny betydning når Kit Kjærbye designer genstande i genkendelige former.
Hun har modtaget legater fra Statens Kunstfond, Billedkunstnernes Forbunds Hæderslegat og Anne Marie Telmanyi Fond.
Et stille og følsomt ladet landskab ses f.eks. i maleriet ”et eller andet sted” og sanseindtrykket i ”kamp” rammer forenings Danmark spot on – på den sælsomt drømmende måde, dét at være til en fodboldkamp i provinsen kan fylde én med.
Fu Deng bliver den sidste billedkunstner, som udstiller over 2 måneder.
Allan Axelsen er født i 1955 og er dermed fra samme generation, som ”De unge vilde”, der brød igennem i starten af 1980´erne med et ekspressivt, figurativt og fortællende maleri.
Som kunstner dykker Allan Axelsen i sine værker ned i såvel kunst- og kulturhistorien som mytologien for på den måde at få et perspektiv til sine aktuelle samfundskommentarer…
Det er denne farvesymfoniske, musiske og sansemættede helhed, der præger Allan Axelsens billedverden. Hvad enten motiverne kredser omkring de solbeskinnede, frodige og historiemættede landskaber eller den jyske vestkysts dramatiske kystlinje, er det begejstringen og lidenskaben, som er i højsædet i Allan Axelsens malerier
Aleksander Kosmala er uddannet fra Kunstakademiet i Gdansk, Polen, i 1979. Siden 1986 har han boet og arbejdet i Danmark.
Kosmala har udstillet i adskillige europæiske lande og er medlem af kunstgrupperne CIRRUS, Kunstudstillingen LF, Sommerudstillingen og BKF (BilledKunstnernes Forbund).
“Kosmala har altid tegnet, og mestrer at gengive næsten et hvert materiale. Han elsker at fordybe sig i stregen, fladen, strukturen og overfladen, og elsker at udforske, hvad der skal til for at løse en given opgave: Om det er materialet eller lysindfaldet, så fastlægges det med den yderste grad af præcision og finurlig variation i de enkelte arbejder”.
Den taltentfulde kinesiske billedkunstner Fu Deng åbner sæsonens udstillingsrække i Galleri 31 med ferniserings weekend lørdag d. 31. august og søndag d. 1. september 2024 kl. 14-17 begge dage.
Udstillingen med Fu Deng kan ses i Pileborggade 31 september og oktober 24. Der er åbent hver den første weekend og ellers efter aftale.
Fu Deng blander traditionelle kinesiske malerteknikker i sit moderne udtryk.
I hendes landskabsmalerier kan man stadig se elementer af kinesisk maleri. Fu’s malerier er figurative og taler til beskueren med sit poetiske farvevalg og kontrasten mellem det drømmende landskab og de realistiske udenomsrum.
“Der er højt til Himlen i Fu Dengs univers og man kan trygt drages ind i hendes autentiske og fortællende motiver.”
Et stille og følsomt ladet landskab ses f.eks. i maleriet ”et eller andet sted” og sanseindtrykket i ”kamp” rammer forenings Danmark spot on – på den sælsomt drømmende måde, dét at være til en fodboldkamp i provinsen kan fylde én med.
Fu Deng bliver den sidste billedkunstner, som udstiller over 2 måneder.
Se Fu Deng’s værker i Galleri 31
Lørdag d. 31. august: 14.00 – 17.00 Søndag d. 1. september: 14.00 – 17.00